Birra Tirana

Që prej 1960 Birra Tirana u bë me kalimin e viteve një ndër emrat më të njohur të prodhimit vendas.

Birra Tirana Bjonde Akulli 1 Banaku Akulli para
Birra Tirana Llampa Birra Tirana Drita Birra Tirana Llampa Birra Tirana Drita Birra Tirana Llampa Birra Tirana Drita Birra Tirana Llampa Birra Tirana Drita Birra Tirana kanace e vogel Birra Tirana kanace e madhe Birra Tirana Kuqalashe Birra Tirana Bionde

Kuqalashe

Keshtu therritej Birra Tirana ne SHBA, per te kujtuar vendin e lindjes nepermjet flamurit kuq e zi

Birra Tirana Kuqalashe
Birra Tirana Kuqalashe Birra Tirana Kuqalashe

Komunikimi

Birra Tirana gjendet gjithnjë pranë konsumatorëve të saj nëpërmjet medias dhe eventeve të ndryshme që ajo organizon në Shqipëri dhe jo vetëm.

Reklama 1 Reklama 2 Reklama 3

Bota jonë

Zbuloni më shumë rreth Birra Tirana dhe njihuni me kuriozitete të tjera rreth konsumimit të alkoolit

Dimri Pranvera Vera Vjeshta Shishja